Nieuwbouw huurwoningen

In NoordBest fase 2 bouwt Woonstad Rotterdam 16 compleet nieuwe eengezinswoningen met een historische uitstraling aan de buitenkant en modern gemak aan de binnenkant.

Woningen met karakter

Het Oude Noorden is grotendeels nog het Rotterdam van voor de oorlog met prachtige historische gebouwen. Bij het ontwerp van de gevels van NoordBest is de sfeer van toen vertaald naar nu. De gedetailleerde gevels met lof- en lijstwerk passen goed in het karakteristieke Oude Noorden en hebben de frisse uitstraling van een nieuwbouwwoning. 

Complete woning

De woningen zijn bijzonder mooi afgewerkt en bieden je alles wat je nodig hebt. Vanaf de bank in de woonkamer geniet je van uitzicht op de tuin. Koken doe je in de moderne, volledig ingerichte open keuken. En op de eerste verdieping is een fijne badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Je hoeft het huis alleen nog maar je eigen sfeer te geven om het een fijn thuis te maken.

4 Slaapkamers en een tuin

Je vindt in NoordBest niet alleen een mooi huis, maar ook een echt thuis waar je heerlijk kan genieten. Je hebt een tuin om te zonnen, barbecueën en spelen en vier ruim opgezette slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen. De berging in de tuin biedt voldoende plek voor fietsen, gereedschap en andere zaken die je liever niet in huis bewaart. En natuurlijk is er een achterom naar de tuin.

Type woningen

Je kan kiezen uit vier type woningen met drie woonlagen. Alle woningen hebben een eigen voordeur aan een rustige straat en een tuin aan de achterzijde. Parkeerplekken vind je in de straat. De type woningen verschillen iets van elkaar in oppervlakte, de indeling is grotendeels gelijk. Type vier is een hoekwoning.